Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، این تفاهم نامه به امضای «فرهاد گل محمدی» رییس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه و «معصومه حسنی خونسار» مدیرکل کتابخانه های عمومی استان، با هدف استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی به منظور برطرف کردن نیازهای متقابل، ارتقا سطح آگاهی، دانایی و فرهنگ مطالعه و مشارکت در اجرای طرح‌های مورد توافق به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حسنی‌خونسار» در این نشست گفت: تعداد ۸۷ باب کتابخانه عمومی در استان کرمانشاه موجود است و سه باب کتابخانه عمومی نیز تا پایان سال جاری افتتاح می شود.

وی افزود: انعقاد تفاهم نامه های همکاری بین ادارات و سازمان‌ها لازمه ایجاد بهره وری بالا است و از موازی کاری ها و فعالیت های غیرهدفمند جلوگیری می کند و تفاهم نامه زمینه توسعه و ترویج فعالیت ها را به صورت متمرکز و توانمند افزایش می دهد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه عنوان کرد: کتابخانه‌های عمومی اکنون از حالت سنتی و فقط امانت کتاب خارج شده و به یک پایگاه اجتماعی فرهنگی تبدیل شده اند و برنامه های فرهنگی، ترویجی آن برای تمامی رده های سنی جامعه برگزار می شود.

وی گفت: جشنواره کتابخوانی رضوی یکی از این فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و ترویجی کتابخوانی است که این جشنواره در یازدهمین دوره خود از طریق سامانه samakpl.ir پذیرای مخاطبین است و تا پایان آذرماه سال‌جاری ادامه دارد.

حسنی‌خوانسار گفت: تعداد ۱۰ باب از کتابخانه های عمومی ما به پایگاه های مقالات مگاپیپر دسترسی دارند که دانشجویان و محققان و اعضای کتابخانه ها می توانند از طریق این کتابخانه ها از ۲۵ میلیون پایگاه مقاله بین المللی استفاده کنند.

کتابخانه دانشگاه کرمانشاه 153هزار نسخه کتاب دارد

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه هم در این نشست گفت: تعداد ۱۵۳ هزار نسخه کتاب در کتابخانه عمومی دانشگاه آزاد داریم که این منابع از مردم است و باید برای مردم و در اختیار عموم قرار بگیرد.

«فرهاد گل‌محمدی» در خصوص ترویج فرهنگ مطالعه، افزود: همه ما وظیفه داریم در راستای ترویج و توسعه فرهنگ مطالعه در بین افراد جامعه تلاش کنیم لذا دانشگاه آزاد در بحث زیرساختی و نرم افزاری آموزشی با تمام توان برای فرهنگ سازی مطالعه عمومی گام بر می دارد و آمادگی همکاری های لازم را دارد.

وی همچنین بیان کرد: در تمام شهرستان های استان واحد آموزشی داریم و ۵۰۰ رشته فعال دانشگاهی در دانشگاه آزاد در حال آموزش است.

رییس دانشگاه آزاد کرمانشاه افزود: چهار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد استان جزو سهمیه قبولی ۲ درصد پذیرش اساتید برتر دانشگاه های جهان هستند.

گل محمدی بیان کرد: تعداد ۱۶ هزار نفر از جمعیت استان دانشجوی دانشگاه آزاد هستند که از این تعداد ۲ هزار نفر از کشور عراق هستند و ما باید خدمت فرهنگی مطالعه کردن را برای این دانشجویان هم فراهم کنیم.

وی در خصوص انعقاد تفاهم نامه و همکاری های بین سازمانی خاطرنشان کرد: تمام ادارات و سازمان ها و مراکز آموزش باید در کنار هم و با مشارکت بیشتر برای توسعه و ترویج کتابخوانی فعالیت کنند.

به گزارش ایرنا، مدت اجرای این تفاهم نامه سه سال است و طرفین متناسب با ظرفیت و توانمندی ها در امور آموزشی، تحقیقاتی، پژوهشی و مطالعاتی در جهت تحقق اهداف و تعهدات مندرج با یکدیگر همکاری و مشارکت می کنند.

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی نهاد كتابخانه های عمومی کشور کرمانشاه کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی نهاد كتابخانه های عمومی کشور امضای تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی نهاد كتابخانه های عمومی کشور کرمانشاه کتاب کتابخانه های عمومی دانشگاه آزاد کتابخانه ها تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم

"کتاب" یار مهربانی است که با بی‌مهری مردم روبه رو‌ست و همین سبب سرانه پایین مطالعه در کشور شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با همه‌گیر شدن فضای مجازی رفته رفته انس مردم با کتاب و مطالعه کم و دور شد، به طوری که هستند کسانی که در روز و هفته حتی صفحه‌ای از کتاب را مطالعه نکرده و با این یار مهربان نامانوس هستند.

ایام نوروز فرصت مناسبی است تا مردم به ویژه جوانان و نوجوانان با مراجعه به کتاب ساعاتی را به مطالعه بپردازند هرچند طبق آمار سرانه مطالعه در کشور وضعیت چندان خوبی ندارد، این درحالیست که اوضاع حوزه کتابخانه‌ها و مراجعه مردم به کتابخانه‌های عمومی استان نیز وضعیت متفاوتی از اوضاع نامطلوب مطالعه در کشور ندارد.

یکی از آقایان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره مطالعه خود اظهار داشت: بهترین یار، دوست و مونس کتاب است و 100 درصد مطالعه دارم، به لحاظ اینکه مدرس دانشگاه هستم می‌طلبد روزمره مطالعه کتاب‌های تخصصی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما هفته‌ای را به نام کتاب و کتابخوانی داریم بنابراین سرانه کتاب و محصول فرهنگی باید در سبد خانوده‌ها قرار داشته باشد، هرچند رسانه‌ چاپی، روزنامه، رساله‌ها معقوله‌هایی هستند که در سبد روزانه اساتید و دانشجوها قرار دارد، بنده روزانه 5 ساعت را مطالعه دارم.

این همشهری اراکی در ادامه عنوان کرد: قبلا از فضای کتابخانه عمومی به ویژه از قسمت مخزن استفاده می‌کردم اما الان از آنجایی که رشته بنده علوم ارتباطات است و کتاب‌های تخصصی این حوزه در کتابخانه‌های عمومی اراک وجود ندارد از این فضا استفاده نمی‌کنم.

یکی از بانوان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک درباره وضعیت مطالعه خود اظهار داشت: مطالعه به طور سواد و آگاهی افراد را بالا می‌برد به همین منظور هفته‌ای دو الی سه کتاب مطالعه دارم و از کتاب‌های مختلف از جمله مذهبی و رمان و غیره برای مطالعه بیشتر استفاده می‌کنم.

وی ادامه داد: گاهی اوقات با فرزندان خود، فضای کتابخانه عمومی را برای مطالعه انتخاب می‌کنیم چراکه فضای مناسب کتابخانه آرامش خاصی دارد و بچه‌ها بیشتر به کتابخوانی و مطالعه علاقه پیدا خواهند کرد.

یکی دیگر از آقایان اراکی در مصاحبه با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: حدودا در هفته دو ساعت مطالعه دارد و از کتاب‌های مذهبی و کتب‌ درسی و کتب مربوط به رشته کاری برای مطالعه استفاده می‌کند و ممکن است به دلیل مشغله کاری امکان مطالعه روزانه و مستمر وجود نداشته باشد.

وی افزود: فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه بسیار مناسب است و افراد می‌توانند برای تمرکز بیشتر از این فضا برای مطالعه استفاده کنند، قبلا بنده از فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه استفاده می‌کردم اما به دلیل مشغله کاری امکان استفاده از این فضتا وجود ندارد و در هر زمان و مکانی فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

از دیگر بانوان اراکی در این باره اظهار داشت: هفته‌ای یک داستان کوتاه می‌خوانم و این داستان کوتاه را برای دوستان و آشنایان خود رد فضای مجازی ارسال می‌کنم. برای ضبط داستان کوتاه حداقل 20 دقیقه زمان نیاز است و حتی برای اینکه بدون تپق باشد معمولا یک ساعت طول می‌کشد.

وی بیان کرد: قبلا گاهی از کتابخانه عمومی نزدیک منزل برای مطالعه استفاده می‌کردم اما الان آرامش فضای منزل را برای مطالعه ترجیح می‌دهم و اینکه ممکن است شرایط فراهم نباشد تا از کتابخانه عمومی استفاده کنم اما در منزل هر زمانی که فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

فعالیت 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان مرکزی

علی گودرزی، مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در حال حاضر کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی با بیش از 70 خدمت فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی در حال خدمت به مردم سرزمین آفتاب هستند، 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان  و یک کتابخانه سیار در پنج روستا مشغول خدمت رسانی هستند.

وی افزود: کتابخانه مرکزی شهر اراک به عنوان بزرگترین کتابخانه مرکزی جهان اسلام و کتابخانه عمومی خاورمیانه و غرب آسیا بزرگترین کتابخانه عمومی کشور در آینده‌ای نزدیک اتفاق نوین و جدیدی را در سطح فرهنگی، هنری و اجتماعی ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی تصریح کرد: فضای این کتابخانه با ریزفضای بسیار متعدد و خدمات بسیار متنوع و گونانگونی که قرار است ارائه دهد می‌تواند در ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی خطه مفاخر و مشاهیر نقش مهمی را ایفا کند و تاثیرگذار باشد، امیدواریم با افتتاح این کتابخانه اتفاق نو و فصل جدید از فعالیت‌ها در استان مرکزی و شهر اراک آغاز شود.

عضویت بیش از 10 میلیون نفر در کتابخانه های عمومی کشور

مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در گفت‌وگو باخبرنگار تسنیم اظهار داشت: در سراسر کشور حدود 3 هزار و 800 کتابخانه وجود دارد که حدود یک هزار کتابخانه خصوصی و مشارکتی است و بیش از 2 هزار و 700 کتابخانه نهادی است که مستقیما زیر نظر نهاد کتابخانه‌ها اداره می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: گسترده‌ترین شبکه فرهنگی در کشور را برای خدمات عمومی نیز کتابخانه‌های عمومی ارائه‌ می‌کنند، اعضای قطعی عضو کتابخانه‌ها بیش از 10 میلیون نفر است که بیش از 2.5 میلیون نفر از افراد فعالیت و تراکنش عضویت امانت دارند، این تعداد غیر از اعضایی است که خدمات دیگری از کتابخانه دریافت می‌کنند.

.

گزارش از فاطمه ساریخانی

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم