Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش بوچانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: با توجه به رشد کشور پس از جنگ تحمیلی، جامعه نیازمند نیروی کار فارغ‌التحصیل از سیستم آموزشی بود که با گذشت زمان و اشباع دانشجویان آموزش محور، جامعه به فرد پژوهش محور نیازمند شد و دانشگاه آزاد پس از ورود به این امر توانست نقش خود را به خوبی ایفا کند؛ به‌طوری که در حال حاضر بر اساس معیارهای بین‌المللی موفق به کسب رتبه ۴ در حوزه نانو تکنولوژی و رتبه زیر ۱۰۰ در حوزه مهندسی مکانیک و شیمی در دنیا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: کشور طبق فرامین رهبر انقلاب باید به سمت حمایت از تولید دانش‌بنیان برود؛ در واقع نمی‌توان همیشه از پول نفت، صنایع و معادن برای خرید و وارد کردن دانش هزینه کنیم، ما سرمایه بزرگی به نام جوانِ دانشمند در کشور داریم که با بهره‌گیری از ظرفیت این مهم می‌توانیم کشور را از واردات دانش تا حد بسیار زیادی بی نیاز کنیم. 

عضو هیدت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ادامه داد: طبیعتا پوست‌اندازی و تغییر رویه نیازمند جسارت دانشگاه بود؛ لذا دانشگاه آزاد تحت عنوان رویداد گام دوم سیر تحولی خود را از دانشگاه نسل دوم یعنی دانشگاه پژوهش محور به نسل سوم؛ یعنی دانشگاه کارآفرین آغاز کرد که یقینا آینده درخشانی را در پیش‌روی خود خواهد داشت. 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه هدف از رویداد ملی گام دوم را معرفی توانمندی‌های علمی، پژوهشی و زیرساخت‌های دانشگاه در هر استان به صاحبان صنعت و عموم مردم برشمرد و افزود: دانشگاه در این رویداد علاوه بر تلاش در جهت دستیابی به اهداف خود، در نظر دارد نقش شبکه‌سازی میان جامعه، صنعت و دانشگاه را ایفا کند. 

آرش بوچانی در خصوص اقدامات انجام شده در رابطه با همکاری دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه با حوزه صنعت بیان کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه در سطح واحد انجام گرفته که از مهم‌ترین آن ها می‌توان به تفاهم با صنایع فولاد استان به منظور جذب بیش از ۵۰ نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اشاره کرد که از هفته آینده نیز اجرایی خواهد شد. 

او در پایان در خصوص آفت‌های دامن‌گیر دانشگاه در سالیان گذشته نیز گفت: دانشگاه آزاد وابسته به پول نفت و مالیات نبوده و در این سال‌ها به صورت خودگردان حرکت کرده و توانسته با شرایط مختلف خود را وفق دهد؛ اما در گذشته سیاسی‌کاری باعث شد دانشگاه آزاد افول پیدا کند و رقبای زیادی از قبیل دانشگاه‌های پیام نور، علمی کاربردی و غیرانتفاعی‌های بی‌کیفیت پدیدار شوند؛ هرچند که هم‌اکنون دانشگاه آزاد در تولید دانش سرآمد شده است.

خبرنگار: سید محمد مهدی حسینی

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1140659 برچسب‌ها ارتباط علم و صنعت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ارتباط علم و صنعت دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۸۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت: پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است.

محمدرضا معظمی گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، که به احترام نام و مجاهدت‌های این معلّم بزرگ حوزه و دانشگاه، «روز گرامی‌داشت مقام معلم» نام گرفته است، فرصتی برای تجلیل از شان والای معلم و استادانی است که عاشقانه و صادقانه در عرصه تعلیم، تربیت و پژوهش همت می گمارند.

وی خاطرنشان کرد: بی‌شک پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است؛ و با عنایت به نقش محوری و اساسی معلم در تربیت نسل جوان و اعتلای دانش و فرهنگ در جامعه، باید در نظر داشت که تکریم معلمان و اساتید، تکریم جامعه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد اضافه کرد: تولید پایدار علم و دانش و آموزش و تربیت نیروی متخصص، لازمه‌ پیشرفت و آبادانی کشورها بوده این مسئولیت سنگین بر دوش معلمان جامعه نهاده شده است. دانشگاه به عنوان اولین حلقه از زنجیره‌ تولید دانش و اساتید به عنوان مجاهدان خط مقدم این زنجیره، سزاوار تکریم و قدردانی هستند.

معظمی گودرزی بیان کرد: معلم آینه دانایی، ترجمان معرفت و نماد تعهد در تاریخ بشریت است. اوست که چگونه اندیشیدن، چگونه انتخاب کردن و چگونه زیستن را می‌آموزد.

وی ادامه داد: معلم بودن، تنها در انحصار معلومات نیست، بلکه افزون بر معلومات و تخصص، باید با هنر آزاد اندیشی عجین شده باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تصریح کرد: نقش محوری معلّمین و استادان در آگاهی بخشی به جامعه و تعلیم و تربیت نسل جوان، بر کسی پوشیده نیست و مسئولیت سنگین تولید علم و دانش، اندیشه ورزی و تربیت نیروی متخصص برای پیشرفت و آبادانی کشور عزیزمان  بر دوش آنان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است